Main menu
  • Current

Krstarenje Bokokotorskim zalivom

CIJENA IZLETA 20,00 €

Putovanje započinjemo turističkim autobusom koji polazi iz Sutomora, Petrovca i Budve i odvozi vas do Tivta. U Tivtu se ukrcavamo na turistički brod Vesna i u 10 časova isplovljavamo iz Tivta. Nakon 45 minuta vožnje pristajemo u Herceg Novi gdje putnici imaju slobodno vrijeme u trajanju od 60 minuta. Nakon pauze u Herceg Novom, nastavljamo sa vožnjom prema otvorenom moru, do plaže Žanjice.
Opširnije...

Skadarsko jezero

CIJENA IZLETA 18,00 €

Polazak iz Budve u 10:00. Ide se autobusom preko Petrovca sve do Skadarskog jezera nekih 45 minuta. Na putu ka jezeru imaćete foto-pauzu za slikanje ostrva Svti Stefan. Stiže se u mjesto Vranjine koje je i centar za posjetioce.
Opširnije...

Kanjoni

CIJENA IZLETA JE 25,00€

Ekskurzija „Kanjoni Crne Gore“ je jako zanimljiva, jer ćete izmedju ostalog vidjeti najdublji kanjon Evrope- kanjon rijeke Tare dubok 1300 m. To je drugi u svijetu po dubini posle kanjona Kolorado u Sjevernoj Americi. Polazak iz Budve je u 6:30 h. Pputem ćete vidjeti Skadarsko jezero, glavni grad Crne Gore – Podgoricu, posle Podgorice slijedi pauza za dorucak.

Opširnije...

Dubrovnik

CIJENA IZLETA 25,00€

Polazak iz Budve u 7:30.
Na putu ka Dubrovniku imacete priliku da vidite ljepotu Bokokotroskog zaliva. Trajektom prelazimo najuzi dio zaliva Verige i nastavljamo ka granici Hrvatske.
Od Hrvatske granice za manje od 40km stizemo u Dubrovnik.
Opširnije...

Cetinje - Manastir Ostrog

CIJENA IZLETA 12,00€

Polazak iz Budve u 8:00. Na putu ćete proći Skadarsko jezero i glavni grad Crne Gore, Podgoricu.
Manastir Ostrog sadrzi gornju crkvu (crkva Časnog Krsta – 1655) i donju crkvu (crkva svete Trojice – 1824).
U gornjoj crkvi se nalaze mošti svetog Vasilija Ostroškog. Do gornje crkve mozete doći pješke ili taksijem.

Opširnije...

Rafting

CIJENA IZLETA 48.00 €

Tara, rijeka koja je cijelim svojim tokom brza ali plitka pružiće Vam nezaboravne trenutke i jedinstven osjećaj tokom raftinga.

Rijeka Tara po atraktivnosti i avanturi koju može da pruži spada u rang vrhunskih svjetskih rafting rijeka. Do rijeke Tare put Vas vodi preko Cetinja, Podgorice, Nikšića i Plužina do Šćepan polja gdje je organizovan doručak. Potom gosti dobijaju opremu za rafting, nakon čega džipovima idu uzvodno 18,5 km do mjesta Brštanovica gdje slijedi ukrcavanje u čamce i nezaboravna vožnja koja Vas ostavlja bez daha.

Opširnije...